Wyświetl pojedynczy post
cancer
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2016, 23:07
Chimek12 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, jak Wy, ale ja mam wrażenie, że od następnego sezonu na pozycji DP-ŚP pierwszym wyborem będzie Brlek. Chłopak porządnie przepracuje okres przygotowawczy, poduczy się języka, zyska pewność siebie i wykorzysta swój (moim zdaniem bardzo wysoki) potencjał. A w najbliższych meczach należy spróbować wystawić Urygę na środku obrony, bo tam powinien odnaleźć się lepiej, niż w środku pola, gdzie ewidentnie brakowało mu zwrotności i tego "błysku"
Mam nadzieję! Obyś się nie mylił, bo takiego gościa nam brakuje mimo wszystko
Wiadomo, że można spekulować nad składem Wisły, ale po kilku wzmocnieniach i braku utraty kluczowych zawodników jest szansa w końcu sensownie powalczyć o TOP3.

Przy składzie typu: [bramkarz] (Miśkiewicz) - Jović (Bartosz), Głowacki, Guzmics/[obrońca], Sadlok/Pietrzak - Mączyński ([defensywny pomocnik]), Brlek (Popović) - Małecki/Sarki (o ile w ogóle będzie "żył" i zostanie), Wolski (Boguski), Guerrier/Bałaszow - Ondrasek/Brożek (Drzazga).

Po "/" walczący o miejsce w składzie. W "()" zmiennik.

Bramkarz koniecznie.
Obrońca koniecznie, bo nie wiadomo co z Głowackim, czy Guzmicsem po EURO. Ew. na środku mógłby zagrać Sadlok, a na lewej Pietrzak.
Defensywny pomocnik.
Skrzydłowy, bo nie wiem czy Sarki i Bałaszow długo u nas pograją. Jeden czy w ogóle zacznie z powrotem grać na poziomie z meczu, w którym doznał kontuzji, a drugi czy dostanie konkretną szansę na wykazanie się.

Dodatkowo zostają nam zawodnicy typu Buchalik, Uryga, Czekaj czy inny Cywka.

Jest dobrze, o ile uda się zostawić Wolskiego <3
Odpowiedz cytując