Wyświetl pojedynczy post
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2016, 10:46
Jebana parodia. Dobrze, że na posiedzenie nie wezwali przedstawicieli Wisły... Płock. Bo przecież Wisła to Wisła a wszyscy wiedzą o jaką Wisłę chodzi. Parafrazując:
Cytat:
– Każda ze stron wie, o jaki kontrakt chodzi. Nie ja sporządzałem protokół, więc trudno mi się do tego odnieść. Nie sądzę, żeby to miało wpływ przy orzekaniu w drugiej instancji. Nie można powoływać się na rzeczy, które są oczywiste.
Każdy kto potrafi czytać, z tonu wypowiedzi, czy obrotu spraw dojdzie do wniosku, że to jedna wielka ustawka.

Odwołanie? Proszę bardzo, tylko po co?
Cytat:
Izba nie poczekała jednak, jaki będzie wynik odwołania, tylko przeprowadziła postępowanie z Ciećwierzem w składzie.
Złożyliście wniosek? Możecie wróżyć jak został rozpatrzony, bo mamy was w dupie.

Cytat:
W tej chwili rzecz jest już nieaktualna. Prawomocnie orzeczono, że nie było podstaw do wyłączenia Pawła Ciećwierza ze składu orzekającego. Wszelkie kwestie, związane z wykluczeniem, zawarte w odwołaniu Wisły, nie mają już znaczenia.

Prawnik zapytany, dlaczego o tak ważnej dla sprawy decyzji nie poinformowano klubu, odpowiada: – To już nie do mnie pytanie
itd.

:|
Odpowiedz cytując