AYALA napisał(a):

|
Doskonale pamiętam Twoje zdanie na temat podnoszenia wieku pracy do 67 lat,zawiłe tłumaczenia skoku na ofe, wyprzedaży (dla Ciebie prywatyzacji) majątku narodowego. Mocno broniłeś wersji Komisji Burdenki w temacie smoleńskim.
|
Trudno abym miał inne zdanie skoro jestem za likwidacją wieku emerytalnego, a także jestem zwolennikiem rozwalenia OFE do końca oraz dokończenia prywatyzacji. Nic w tym dziwnego, bo to jedynie zdroworozsądkowe myślenie
Co do Smoleńska to jak mniemam chyba coś pomyliło się, gdyż poza wyśmiewaniem głupot z komisji Macierewicza i obalania ich mitów (sami się później obalili w większości) to w kilku postach dosyć szeroko opisywałem co sądzę na ten temat. Nie wykluczałem żadnego scenariusza, włącznie z zamachem, ale dalej sądzę, że to był wariant mało prawdopodobny. Dyskusje nt. wypadkowości poszczególnych samolotów, a także statystyk wypadków do dziś bardzo mile wspominam.
Błaszczak to taka maskotka tej całej rządowej drużyny. Co z tego, że niedorozwój i kandydat na sprzedawcę w Macu, ale przecież to typowy przykład BMW.