Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2016, 17:36
Cytat:
Odpowiedz merytorycznie zamiast zarzucać mi lewactwo. Bliżej mi do bycia konserwatystą niż całemu PiS-owi.
Nie powiedziałem, że jesteś lewakiem tylko, że się posługujesz lewacko-POwską retoryką. Ty się nie bój co będzie za parę lat w sądach, nie bój się "na zaś".
Merytorycznie Ci odpowiadam. TK to gówno, skład TK to gówno. Chcesz merytorycznej rozmowy a piszesz, że PiS robi źle bo... Macierewicz i Ziobro są ministrami, olaboga co to się stało. Jak żyć? To jest zarzut w stronę PiSu, że kogoś mianował na ministra? Śmieszne.

Nie będę bronił żadnego PiSu bo nie mam w zwyczaju bronić socjalistów. Mój wpis ma jedynie na uwadze to żeby nie wmawiać ludziom, że jest taka tragedia skoro samemu się nie ma argumentów na potwierdzenie swojej tezy.
Na PiSie się nie zawiodłem bo i wiele się po nich nie spodziewałem. Że beda socjalistami wiedziałem. Jedynie przez chwilę miałem ułudę nadziei, że coś zmienią w tej Polsce. Ale dalej wiedziałem, że to będą jedynie zmiany niewielkie a nie gruntowne. W programie wyborczym nic sensownego nie mówili tak więc czego Ty sie spodziewałeś po ich rządach?
A jeśli się łapiesz na jakieś slogany, hasełka typu "dobra zmiana" to jest Twój problem. Dobra z miana z czym miała być? Że więcej socjalu obiecali? Chyba nie myślałeś, że się wezmą za ZUS, dług publiczny itp?
Jedyna dobra zmiana z ich rządów to ból dupy lewackich śmieci i zamiana przy korycie, gdzie się finansowo ukróciło wielu cwelom i wizerunkowo również. Dobra zmiana jest też taka, że jak gniazdowy Lecha dostaje zakaz stadionowy za hasła antyislamskie to go za 2 miesiące uniewinniają a nie jak w państwie PO.......eńców itp
Zmieniła się trochę propaganda, zmieniło sie nastawienie do Polski i Polaków, poszliśmy światopoglądowo w prawą a nie lewą stronę dzięki PiSowi i tyle z dobrych zmian. Dalej już tylko socjalizm i PiSowskie układy a gruntowne zmiany dalej w zapomnieniu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.