Cytat:
Nie no TK to drobiazg, ułaskawienie niewinnego w sumie też, hurtowe odwoływanie wszystkich bez względu na uzasadnienie, ekspresowe uchwalanie ustaw, Maciarewicz ministrem, Ziobro ministrem i prokuratorem generalnym, brak komendanta policji , "dyplomata" Waszczykowski ministrem, w ogóle polityka zagraniczna - WTF?
Że nie wspomnę o bublach prawnych - w zasadzie każda ustawa to gniot - podatek bankowy, handel ziemią itd. Przy podatku obrotowym się w porę zreflektowali.
|
O czym Ty mi tutaj piszesz? O jakimś lewacko-POwskim .......eniu na temat TK lub ułaskawienia Kamińskiego? O tym, że Ziobro czy Macierewicz zostali ministrami?
Jak chcesz płakać w sprawie TK i podobnych to idź na jakieś lewackie forum swoje żale wylewać.
Jeszcze trzeba było napisać, że Macierewicz wywoła wojnę z Rosją.
Swoją drogą o TK, Kamińskim, podatku bankowym itp tutaj było pisane sporo więc nie wiem o co Ci chodzi w tej chwili. Wyszedłeś z założenia, że jak coś PiS robi źle to się tutaj o tym nie pisze a:
1. Wymieniasz sprawy, o których tu było mówione
2. podajesz jakieś z dupy wzięte problemy o TK, Kamińskim czy Macierewiczu. Śmieszne.
Wielcy mi oszuści bo jakichś śmieci POwskim z TK nie zaprzysiężyli albo Macierewicza dali na ministra. Daj sobie siana.