Cytat:
|
ŻE CO? Subtelnie? Słoń w składzie porcelany jest subtelny w porównaniu do PiSu. Miałem napisać że podobnie uważam na temat wpływu 500+ na rozwój patologii, ale tym mnie rozwaliłeś... Brak afer i sensacji? No nie wiem skąd piszesz, ale ilość "atrakcji" wywołanych przez marionetki naczelnika jest niepokojąca. A to dopiero 6 miesiąc...
|
Chodzi mi o to, że więcej (dłużej) komentować można to, że chłopaków za Baumana zamykają w areszcie, to, że z OFE Tusk kradnie 150 mld złotych, wpadki Bronka itp niż to, że w TVP cały dzień o Smoleńsku mówili 10 kwietnia albo to, że PiS nadal nie podnosi kwoty wolnej od podatku.
O aferach PiSu w sumie nie wiem/nie pamiętam. Jeszcze nic "grubszego" co będzie do zapamiętania mi w głowie nie utkwiło. Oczywiście pomijam kwestie socjalu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.