Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2016, 22:11
Może Ruch posmarował Lechii i stąd ta decyzja. Dla mnie logika Lechii jest taka - potrzeba nam punktu bo nas lepiej ustawi w dalszej walce więc jak się da to o niego walczymy. Wyszło gówno z sytuacją Ruch i PBB więc odpuszczamy sprawę z punktem żeby zostało po boiskowemu a nie gównianemu.
Z jednej strony po boiskowemu Lechia powinna mieć 1 pkt więcej więc pozostałby Ruch i PBB z 38 pkt ale przecież Ruch też miał ten jeden punkt zabrany. Z drugiej strony skoro miała decydować jakaś zjebana tabela fair play wytrzaśnięta z ....y delegata komucha to lepiej, że Lechia zadecydowała, że tego 1 pkt nie chce.
Jak dla mnie w tym całym bajzlu z -1 pkt dla Lechii i Ruchu oraz tabeli fair play sprawa się skończyła najkorzystniej z możliwych. Także brawo Lechia mimo wszystko. Mogli mieć wyjebane na Ruch i Bielsko i walczyć o ten 1 pkt do dalszej fazy rozgrywek ale woleli odpuścić. Jeśli nie dostali za to w łapę to jak najbardziej honorowa decyzja moim zdaniem. No chyba, że jeszcze dzięki temu dostaną 3 pkt od Ruchu w rundzie finałowej
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując