Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2016, 18:35
Najpierw słowo o meczu:
Można było poczuć znakomitą atmosferę, niezły doping (w końcu!), dreszcz emocji i ich ogromny wybuch radości po bramce Boguskiego. Niezapomniane uczucia. Piłkarze zasłużyli (w większości) na oklaski które dostali po zakończeniu spotkania. Jak byłem po nich nieziemsko w....**** po derbach, tak dzisiaj mogę powiedzieć, że mamy charakterny zespół, który i nie oddaje spotkań bez walki.

O sezonie:
O tym, że sezon jest zawalony pogodziłem się w momencie spieprzenia przez Brożka karnego w meczu z Piastem. Wszystko co widzieliśmy już za Wdowczyka to była piękna historia, która tak naprawdę sportowo i organizacyjnie nam się nie należała.

Patrząc na cały sezon awans do 8 byłby cudem, który był na wyciągnięcie ręki. Cudu nie było, więc nie róbmy teraz z tego tragedii.

O co teraz można być spokojnym? Sądzę, że o sportowy wynik. Może i paru zawodników będzie podłamanych, ale zbyt wielu zawodników ma jeszcze coś do udowodnienia (Mączyński, Małecki, Głowacki, Ondrasek), żebyśmy mieli wpaść nagle w sportowy dół.
Mam tylko nadzieję, że teraz Boss zachowa zimną głowę. Zostawi Wdowczyka na stanowisku, wykupi Wolskiego (który notabene zagrał wczoraj słabiutkie zawody), wzmocni obronę i będziemy mogli śmiało zaatakować podium w sezonie 16/17.

PS. Za miesiąc już liga się kończy, więc głowa do góry
Odpowiedz cytując