Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.04.2016, 20:54
Cytat:
Nie wiem co wy chcecie od Ondraska, chłop w każdym meczu zapier Ala za dwóch, leci do każdej piłki, kawał zdrowia zostawia. Chyba bardzo przeżył ta główkę z końcówki bo aż się popłakał po meczu.
Bo niektórzy nie widzą nic poza zdobywaniem bramek. Niedługo będą mówili, że Miśkiewicz chujowy bo bramek nie strzela. Jasne, że od napastnika się wymaga goli ale jest wiele innych przesłanek, które mogą o napastniku świadczyć, ogólnie o piłkarzu. Może nie być widoczny w meczu ale daje to "coś" drużynie, biega zapierdala, daje pozytywnego kopa, ściąga na siebie innych piłkarzy dzięki czemu ten drugi napastnik może strzelić, wygra jedną czy drugą główkę i tym stworzy akcję dobrą.
Ondrasek killerem jeśli chodzi o zdobywanie bramek nie jest ale zapierdala, widać, że chłop ma charakter, walczy. Myślę, że coś daje tej drużynie.

Cytat:
Zamiast spokoj to beda nerwy w walce o utrzymanie. Niech ten.sezon sie w koncu skonczy
Zależy jak się wszystko ułoży. Jeśli wygramy 2 pierwsze mecze a obydwa Górniki dadzą dupy to nagle się robi przewaga w 5 meczach nad Łęczną jakieś 6-8 pkt i w sumie w miarę luz.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując