Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2016, 07:33
Levis88 napisał(a):Wyświetl post
Dziś kupowałem bilety dla siebie i dwóch osób, które będą pierwszy raz na meczu - wybrałem dla nich promo za 5zł. Przy opłacie wywaliło mi połączenie więc musiałem czekać na anulowanie operacji. Po kilku godzinach transakcja została anulowana ale biletów(dla moich znajomych) promo za 5zł już nie było...Koleś w strefie stwierdził, że tak po prostu działa system i już - jak chcą to mogą kupić przez neta w zwykłej cenie a jak nie to nie.
Ewentualnie podjechać do Krk i kupić na pesel to będą za 5zł.
Niestety tak Nasz Klub zachęca do przyjścia na stadion...
Miałem kiedyś dokładnie taką samą sytuację (z tym, że moja druga osoba miała od kilku dni KK, ale to chyba nie ma znaczenia). Napisałem, dostałem takiego maila:

Witam
Niestety ta transakcja zaliczyła bilet dla tej osoby aby móc kupić bilet za 5 zł trzeba będzie tego dokonać stacjonarnie w kasach na stadionie informując kasjerkę o całej sytuacji.
Pozdrawiam

Pojechałęm do strefy kibica i od ręki załatwili sprawę. Podałem tylko pesel towarzyszki, nawet obyło się bez KK.

Także nie masz innej opcji, choć jeśli jesteście z daleka to pewnie bardziej opłaca się zapłacić za bilet pełną kwotę. Nic nie poradzisz, paranoja tak swoją drogą...
Odpowiedz cytując