Wyświetl pojedynczy post
wordbatata
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2016, 00:51
4 osoby nakręcone dzisiaj wieczorem. Bilety już zakupiły działam dalej. Panowie i Panie kochamy mocne mecze kibicowskie z Cracovią, Legia, Lechem itd lub jak kto woli piłkarskie.... Gramy z klubikiem z Lubina lecz tym razem po tak złym sezonie wiecznych drakach oraz porażkach w sobotę możemy być w niebie bo ci goście w ostatnich meczach spieli dupy. Po prostu trzeba im pomóc na trybunach. Tak jak kolega wyżej napisał ten mecz ma kolosalne znaczenie dla naszej przyszłości.Zapewne wielu z was żyje tak jak ja od weekendu do weekendu albo idę na R22 albo jadę na wyjazd albo oglądam w domu mecze naszego ukochanego klubu . Każdy z nas ma żony dzieci... Rodziny ale wiemy dobrze ze dla wielu z nas Wisła to tlen... Dzięki temu meczowi w przyszłości może być tylko z klubem lepiej nie gorzej. Pomóżmy im aby nasz klub nie zniknął z mapy Polski. Nie dajmy pretekstu aby kilku śmiesznych dziennikarzy znowu szyderczo śmiało się z Wisły a co za tym idzie z nas. Mam tego dosyć musimy im naprawdę pomoc. Prawdodobnie tak ważnego meczu dla nas nie było od pamiętnego meczu z Apoelem. Tym razem chociaż raz miejcie w dupie tv i wygodne oglądanie. Jeśli tym razem nie pomożemy może się okazać że za kilka miesięcy,lat nasz klub będziesz widział z starciu ze śmiesznymi klubami z niższych lig.Mam znajomych którzy śledzą te fora żyją dalej Wisła ale na mecze juz nie uczęszczają wiem że wielu tu takich jest i naprawdę trzeba zrozumieć że jak każdy z nas nie pomoże to za jakiś czas już o niczym nie przeczytamy!! Curwa Im trzeba pomóc!! Pozdrawiam
Odpowiedz cytując