Wyświetl pojedynczy post
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2016, 22:29
Patryko napisał(a):Wyświetl post
@Martinus

Z formą, jaką prezentuje Paweł, pewnie wyląduje na ławce, jak do pełni sił wróci Mączyński. Boguski dziś niestety mocno zagubiony, zupełnie inaczej wygląda drugie skrzydło, gdzie coraz lepiej poczyna sobie Mały z Sadlokiem.
Nie wiem czy trzeba czekać na powrót Mączyńskiego skoro Brożek po prostu przechodzi obok meczu.
Boguski to fenomen, bo piłkarsko trudno znaleźć zawodnika równie nieudolnego. Fakt, że facet gra u kolejnego trenera jest dla mnie zagadką nie do wyjaśnienia. Od momentu tej kontuzji kilka lat temu ma 2-3 niezłe mecze na rundę. Reszta to parodia.

Cytat:
Wdowczyk słusznie na początku stwierdził, że to nie czas na eksperymenty. Boguski nie jest taki szybki, irytuje w 70% spotkań, ale zdecydowanie lepiej rozumie się z kolegami z drużyny i ma zmysł do gry kombinacyjnej, a także w większym stopniu angażuje się w grę defensywną zespołu, a Bałaszow... na razie nie pokazał nic, poza tym, iż jest rączym koniem.
Tak czy inaczej jest 80 minuta a my byliśmy bez zmiany chociaż było widać, że kilku zawodników jest już mocno zmęczonych i przydałoby się wpuścić kogoś świeżego wcześniej. Nie wiem też czemu nie zrobiliśmy przy tak elektrycznej końcówce trzeciej zmiany w 92 czy 93 minucie.
Ostatnio edytowane przez Martinus : 03.04.2016 o godz. 22:32.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując