Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2016, 16:20
TS&ZKS napisał(a):Wyświetl post
Skoro Ondraska nie można ocenić po kilku spotkaniach to na jakiej podstawie oceniać Wolskiego po takiej samej ilości spotkań? Na plus można A na minus nie? Jakieś nowe normy czy co?
Za co chcesz wykupić Wolskiego i jeszcze dobrego (bo.chyba o.takim mowimy) obrońcę za Głowę? Chyba że sppnsprujesz któryś z tych transferów to luzik
Ale prawdopodobnie znów się zacznie: Cupiał powinien rzucić kasa. No tak najlatwiej
Wolski istnieje w polskiej piłce nie od miesiąc, ale od paru lat, więc nie trzeba być specjalista by ocenić jego przydatność do zespołu. Jeśli to co póki co prezentuje Cię nie przekonuje to nie mamy o czym rozmawiać.

A Ondrasek póki co nie prezentuje się źle, choć w jego przypadku są podstawy aby usprawiedliwić słabsze występy (np z Jagą - przeziębienie, mecze za Pawłowskiego - spierdo*** taktyka po całości) Poza tym istnieje cos takiego jak okres adaptacyjny i w przypadku obcokrajowców nie jest to niczym nowym.. Poza tym chyba wg nikogo nie jest transferowym niewypałem (a jak się mylę to mnie popraw).

To nie ja pierwszy powiedziałem o wykupie Wolskiego tylko prezes Dunin. Do niego kieruj to pytanie.

Jeśli Głowa odejdzie to zejdzie nam z kontraktu. Podobnie jak Sarki. To już są oszczędności dla klubu.
Odpowiedz cytując