Wyświetl pojedynczy post
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.03.2016, 07:22
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Przeciez ten debil z leglej to powiedzial prowokacyjnie. Specjalnie, zeby miec beke, zeby sie przechwalic. Nawet idiota wie, ze jak jest prawo pierwokupu to kontrakt jest podpisany i dogadany z obu stron. Kwestia tylko jedna - czy nasz klub z tej opcji skorzysta i tyle, kropka.
A on sobie tam moze .......ic, doskonale wiedzac, ze nie stac go na wykupienie z Wisly Wolskiego.

Smoczy konus mu w kakao!

Dariook ma rację ten typek bez zaczepek i siania zamętu ma stracony dzień. Każdy jego wywiad to odniesienia do ligowych rywali. Dla przykładu ostatni wywiad z obleśnym koralikiem i takie słowa o kuchenkach:

1) Mogę powiedzieć, że będzie to ośrodek na dużo wyższym poziomie niż ten, który obecnie ma Lech.

2) Z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że pod względem skautingu jesteśmy dużo lepsi niż Lech. Z całym szacunkiem, ale kiedy Michał Żewłakow jedzie do Anderlechtu, to tam wiedzą, kto to jest, i liczą się z tym, co mówi. A jak jedzie jakiś młody chłopak, nawet bardzo mądry i z dużym potencjałem, to nie ma czego tam szukać.

3) Jeśli porównamy dziesięć ostatnich transferów Legii i Lecha, to mamy przewagę.

4) Poza tym Lech jeszcze nigdy nie zarobił złotówki na wychowankach, a my już kilkadziesiąt milionów.

5) Poza Karolem Linettym nie widać kogoś, kto mógłby grać poważną piłkę.

6) Oni zawodnikom Lecha polecili powpisywać zakazy transferu do Legii, bo o tym słyszałem.

Wywiad z prezesuniem wielkiej legły a tu więcej o kuchenkach niż o jego klubiku.
Tak więc panowie nie warto specjalnie przywiązywać uwagi do slów pinokia z łazienkowskiej bo one mają tylko jeden cel sianie zametu.
Odpowiedz cytując