Powiem Wam szczerze, że.... coś mi tu nie gra. Filmik zrobiony fajnie, okolicznościowo, lekko z humorem ale coś tu w 100% nie pasuje.... Nie wiem, może to, że piłkarze czy trenerzy wydają się być bardziej wyluzowani niż ten rzecznik? Może to ta pomarańczowa (?) marynarka na pierwszej konferencji z Wdowczykiem, a teraz ta "miętowa" (zielona) koszula?
Zawsze wydawało mi się, że rzecznik powinien już swoim wyglądem czy postawą stwarzać wrażenie człowieka bardzo kumatego. Teoretycznie jest to pierwsza osoba, z którą powinny się kontaktować media, więc wizytówka klubu. Wisła, na klub z tak wielką i piękną historią, zatrudniła na to ważne i reprezentatywne stanowisko kogoś, kto by pewnie świetnie się sprawdził w jakiejś korporacji, czy agencji reklamowej, ale nie w poważnym klubie ze 110 letnią tradycją!
Poważnie, nasz rzecznik mógłby pełnić rolę takiego... "dokumentalisty", mógłby robić relcje video z jakiś treningów, wydarzeń, robić filmiki z dnia meczowego. Byłyby to takie smaczki, które bankowo przypadłyby do gustu kibicom i tym starszym i tym młodszym.... Ale przeskoczenie o poziom wyżej i bycie rzecznikiem prasowym Wisły Kraków... to już chyba lekko za wysoko. Chciałbym się mylić i życzę mu wszystkiego co najlepsze, nie tylko na Święta!