Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2016, 21:21
nie srajmy tęczą i nagle nie traćmy pamięci bo są dobre wyniki.
Wdowczyk zrobił co zrobił, on to wie, My to wiemy i cała Polska to wie. Stan na dzis jest taki ze jest on trenerem Wisły czy ktoś tego chce czy nie. Można pogniewać się że ktoś z góry złamał zasadę której przyznam sie nie sądziłem ze kiedykolwiek złamie. I co teraz mam usiaść i płakać? To My jesteśmy Wisła, to My powinniśmy godnie reprezentować swoje ideały, zasady itp itd. Boss odejdzie przyjdzie nowy i moze wymyslec nowe reguły, pozniej nastepny i tak do usranej smierci. Ale to My bedziemy dalej trwac przy Wiśle i ją wspierać. Dlatego wymagajmy najpierw od siebie.

Gdybyśmy jeszcze byli w czubie, a przeciez tydzien temu bylismy praktycznie na dnie i spadek juz powoli wyciągał do Nas rękę. Zapewne na rynku byli inni trenerzy, nie wiemy co kieruje Naszymi przy wyborze, ale stało sie to stało. Wdowczyk jest trenerem Wisły i płakanie nie sadze ze coś da. Druzyne trzeba wspierać.
powiem tak. Dariuszu W. .... Ci w dupe za przeszlośc. Oby Cie dupa bolała. Cwelu z Legii.
Dariuszu Wdowczyku trenerze Wisły, badz zajebisty i wygrywaj mecz za meczem. A jak sie wypalisz - wypierdalaj.
Na meczu Twego nazwiska skandował nie bede ani ręki Ci nie podam - sory. Kara za przeszłość, ale daj Wiśle wszystko co możesz.

p.s.
nie wiem czy wiecie ale on ma ciekawy warsztat. Juz w Pogoni go chwalili za wprowadzanie wschodnich trendow typu caly dzien pilkarze w klubie. Teraz nasi beda mieli np. 2 treningi dziennie.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując