AntyMod napisał(a):

a nie jest tak ze teoretycznie Woslki moze krzyknac Wisle 500 tys euro rocznie albo pocalujcie mnie w dupe ? pytam , bo wydaje mi sie ze dogaduja sie kluby co do kwestii pierwokupu ale kontrakt indywidualny to CHYBA inna sprawa
|
Niczego nie moze krzyknac,
bo ma juz ustalone warunki 3 letniego kontraktu w przypadku gdy Wisla zdecyduje sie go wykupic
bylo na fb badz twiterze agencji managerskiej jak informowali o wypozyczeniu
Kuba Blaszczykowski znowu grzeje lawe w Fiorentinie, mozna zalozyc, ze go nie wykupia
Borussia to tez juz dla niego za wysokie progi, ciekawe czy bylaby opcja sciagneicia go juz teraz, jezeli by np zdecydowal sie rozwiazac kontrakt,
bo nie sadze, zeby za 31 letniego skrzydlowegu ktos chcial placic duze pieniadze
Oczywiscie musialby w takiej sytuacji jakis sponsor oplacac jego kontrakt(np Oknoplast, ktorego juz jest ambasadorem) bo za 200 tys E to w tej chwili grac nie przyjdzie na pewno
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"