Wyświetl pojedynczy post
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2016, 13:34
Oczywiście, że przewyższa. Przynajmniej umiejętnościami technicznymi. Było to widać przy asyście przy 1 bramce Brożka. Myślę, że nikt w tej nedznej lidze nie zachowałby się w ten sposób.
Do tego mam wrażenie, że to mega pozytywny człowiek i fajnie mentalnie podchodzi do Wisły. Szczerze przeżywa niepowodzenia, walczy, nie odpuszcza, radość po bramkach. Nie sprawa wrażenia ze jest tu za karę. Mam nadzieje, ze zarząd to wykorzysta.

@ZNAMEK,

pierwokup to coś takiego, że jak Wisła wyłoży kasę Fiorentinie, która jest ustalona to automatycznie Wolski staje się zawodnikiem na warunkach kontraktu, który sobie wynegocjował. Jeśli Wisła będzie chciała to on nie może się rozmyślić tak samo jak Fiorentina nie może powiedzieć - ok, sprzedajemy go jednak Legii ktora daje więcej niż Wisła. Papiery automatycznie wchodzą w życie.

Lesnodorski to prostak, prowokuje, ma kompleksy. Stara sie zrobic wrazenie, ze mogą w tej lidze wszystko. Tak samo prowokowal Lecha przed kilkoma dniami odnośnie murawy i pisał, że obserwują ich dwóch zawodników. Jak Wisła będzie chciała Wolskiego to moze sobie pogwizdac albo rozpocząc rozmowy o transferze z Wisłą.
Odpowiedz cytując