Cytat:
|
Zgadza sie jest domniemanie niewinnosci ale czemu podlaczacie pod to honor i zdrade. Gosc odpokutowal wedle prawa jest czysty a cala reszta trenerow powszedniej epoki ma domniemanie niewinnosci i zyja w klamstwie.
|
Tak jak pisałem, zgodnie z prawem to SBecy mają emerytury po kilka/kilkanaście tysięcy złotych, kaci wolnej Polski mają takie emerytury. Zgodnie z prawem to można ściąć głowę muzułmaninowi, który na modlitwę nie przyszedł itp itd. Prawo to jest prawo, trzeba się kierować zasadami i zdrowym rozsądkiem.
Cytat:
|
Jestem ciekaw jak bardzo wszyscy wypowiadajacy sie na temat Wdowczyka sami postepuja w zyciu prywatnym...
|
No ciekawe jak ci, którzy go bronią postępują w życiu prywatnym
Cytat:
|
To wystawia niechlują laurkę Bronkowi oraz Pawłowskiemu.
|
A ja myślę, że to wystawia zła laurkę tym naszym ćwokom kopaczom. Jeśli oni całe życie grają w piłkę i nie potrafią sami w 11 meczach się przełamać tylko potrzebują jakiegoś zbawiciela, psychologa trenera to śmiech na sali. To samo z gadkami o złym przygotowaniu fizycznym. Mamy buraczaną ligę i mam rozumieć, że jak ktoś źle gra to jest wina złego przygotowania? Co ci trenerzy im robią na tych obozach? Gwałcą ich codziennie, że później siły nie mają biegać.
Kiedyś było zwalanie winy na złą pogodę i zły stan murawy, teraz jest .......enie i zwalanie winy na złe przygotowanie fizyczne i trenerów. Jeśli w tej pół amatorskiej lidze kopacze tacy jakich ma obecnie Wisła nie potrafią grać lepiej od co najmniej połowy tej ligi to to jest śmieszne. A sorry, zapomniałem, 14 klubów jest od nas lepiej przygotowana fizycznie i 14 klubów ma lepszych trenerów. Tylko Górnik jeszcze gorzej jest przygotowany i ma gorszego trenera. Na pewno w Termalice jest pełna profeska, w Podbeskidziu też wszystko cacy, Łęczna też w sumie mocny klub, z tradycjami, dobrymi piłkarzami, trenera mają super psychologa, fizycznie przygotowani wyśmienicie. A Pogoń w tym sezonie to już w ogóle miód malina. Szkoda Piasta, którys partaczył zimowe przygotowania i teraz gra słabo.
Panowie, dopóki te nasze ligowe ciamajdy z 16 klubów nie zrozumieją, że wina leży w nich dopóty będzie lipa. To sa jebani gwiazdorzy, którzy koło piłkarza nie stali a zachłysnęli się karierą, pieniędzmi, życiem na szczycie i się w główkach jebie. Widzieliście kiedyś żeby piłkarz z ligi niemieckiej, hiszpańskiej czy angielskiej skarżył się an złe przygotowanie od sezonu? Może tak było, mało czytam i oglądam wywiadów więc niech ktoś mnie uświadomi.
Znaleźli sobie wymówkę na swoje frajesrtwo i tak jada na tej famie od kilku sezonów. Nie wiem jak oni ale grając od dziecka w piłkę to każdy powinien sam wiedzieć na co go stać, sam niejako się przygotować do sezonu, sam powinien mieć już w wieku 25 lat pogląd na to jak jego organizm reaguje na "to i tamto" więc jeśli mają wokół siebie takich nieudolnych trenerów to sami powinni się prowadzić. No ale przecież to nie ich wina, tylko zawsze wina trenera.
W tej lidze o drużyna niewidomych na wózkach by mogła się bić o puchary jeśli tylko by miała ambicję i chęć walki, a chłopy z dobrym CV beda .......ić, że coś im nie pasuje. Zero ambicji i tyle. Jak się nie ma umiejętności to się zapierdala i to na tą ligę wystarczy. Jak się ma dobre CV to się kombinuje i to na tę ligę też wystarczy. Gdyby było inaczej to by nie było sytuacji, że wielkie gwiazdy z naszej ligi odchodzą i sobie nie radzą w średniakach europejskich. Są słabi to sobie nie radzą ale wystarczy, że w polskiej lidze im się chce i ciągle dają radę.