Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2016, 20:31
Już się zaczęło pierwszy mecz, jeden mecz, JEDEN i już się podniecacie jak dzieci. Jeden mecz o niczym nie świadczy a tu już stado ekspertów wie, że to dzięki Wdowczykowi, że w ogóle jest git. Ogarnijcie się trochę bo nie ocenia się niczego ani nikogo po jednym meczu, na podstawie tak małego wycinka danych.

Cytat:
Jeśli teraz wygra z Jagiellonią to o kuriozum - ma szansę nawet na awans do 8. A wtedy idę o zakład - będziemy go na rękach nosić
A dlaczego na rekach ma go ktoś nosić? Czy ktoś mu zarzucał bycie słabym trenerem? Czy tutaj chodzi o warsztat trenerski?
Ludzie, nie sprzedawajcie honoru i zasad za nic, za żadne świętości nie dopuśćcie do s....ienia się, choćbyśmy mieli być najlepsza drużyną Europy to jest to niewarte straty honoru. Bo sukces jest i mija, przychodzą chude lata (jak te nasze ostatnie), sukces może powrócić, a honor jak raz się straci to już się go nie odzyska.

Gdzie Wy macie jakieś zasady? Dali nam jakąś legijną ....ę, sprzedawczyka a Wy byście za garść srebrników, za ewentualny sukces czy raczej "sukces" (bo nie wiem czy 5-9 miejsce Wisły to sukces, nie wiem czy awans do LE w przyszłym sezonie to dla Wisły sukces) się sprzedali?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując