Blaszczu16 napisał(a):

|
Ale co to w ogóle za przykłady? Trzymajmy się piłki, a nie manipulujmy przykładami z dupy. Gnojenie i wytykanie czyichś błędów z przeszłości sprawia wielu tu piszącym przyjemność. Odpokutował, ma czystą kartę i nie wierzę, że jeszcze kiedykolwiek odważy się handlować meczami. Teraz tylko liczy się jego warsztat, a nie książka telefoniczna.
|
No dokładnie...Argumenty z dupy, szafowanie " honorem", itp itd.
Jacyś tacy z dupy jesteśmy....Jak "Ktoś" o.......i mieszkanie, zrobi rozbój, czy coś innego, za co zostaje skazany, to lamentuje w ...., ze SPOŁECZEŃSTWO go nie toleruje, wytyka palcami, bo był karany i oczekuje...."czystej karty" , bo.....ODBYŁ KARE.....
Ale jak W. odbył karę, to się nie liczy....Szczerze, to jak dla mnie to te WSZYSTKIE QRWY...którym się upiekło i kary nie ponieśli a robili to samo są 1906% gorsze od Wdowczyka, który karę poniósł!
No wiem wiem, to życie, a w życiu "sportowym" to nie działa.............
Mamy problem z UBEKIEM i szkoda,że ZK przedziela kropka.
Wdowczyk JEST trenerem Wisły Kraków. Kropka. Utrzyma zespół-brawo,, bo to oznacza,że wypełnił zadanie, czego Wiśle z całego serca życzę.
ps. Wdowczyk- chujowy bo ...wiadomo
Smuda- chujowy bo "niemiec", chytry dziad prostak
Kasperczak chujowy bo...nie chciał ustąpić Liczce
Liczka chujowy bo chciał zastąpić Kasperczaka
Probierz chujowy....bo chujowy
Petrescu zajebisty...tyle,że dla piłkarzy chujowy
Ja .......e.....Przyszedłby sponsor np. Gazprom- chujowy bo RUSKI...KGB, Żołnierze Wyklęci, spiski i w ogóle...
Przyszedłby Abramowicz...to samo
Przyszedłby SZEJK z KATARU- no ....a

? Muslim

No way!....itp itc.
Tymczasem za 1,5 godziny będziemy walczyć o punkt, który może da nam szanse na utrzymanie....
Pozdrawiam