Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2016, 14:43
Czytam i nie wierzę. Hasło 'dam dupy za wyjście z grupy' widzę przyświeca w życiu wielu... Generalnie jestem za jak największą wolnością w kwestii zatrudniania ludzi i nie mam nic przeciwko pracy Dariusza W. w ekstraklapie. Jeśli tylko są chętni to niech sobie pracuje, odpokutował swoje i .... mu w dupę. Niech go sobie szczecińscy kibice całują po stopach i nazywają zbawcą. Ich podwórko, ich zabawki i ich poczucie godności. Ale miałem nadzieję że takie postrzeganie spraw jest dalekie temu klubowi i jego kibicom. W najczarniejszych snach nawet nie przypuszczałem że zostaniemy poddani takiej próbie. Spodziewałem się zatrudnienia Jasia Fasoli czy Gracjana Roztockiego (w końcu nie od dzisiaj wiadomo że nasi decydenci to kabareciarze z zacięciem do robienia jaj w każdej sprawie) ale Dariusza W. to za cholerę.

Skręca mnie po prostu jak czytam że "takie przecież były realia"... Takie były realia bo były kreowane przez przykładowo Dariusza W.! Tak to można tłumaczyć wchodzących w dorosłe życie Piszczka czy Gargułę, którzy jako gówniaki niewiele mieli w drużynie do powiedzenia i chcąc nie chcąc musieli w takich realiach funkcjonować. Ale z Dariuszem W. jest inaczej bo to ON był INICJATOREM kupowania całych serii meczów. To właśnie on na pierwszej linii frontu kreował realia które skrzywdziło całe rzesze piłkarzy i kibiców! Ukazywanie go jako ofiary systemu to jakieś .......one nieporozumienie!

Skręca mnie też jak czytam że Dariusz W. To chvj, ALE w obecnej sytuacji... A co jak byśmy mieli spaść itp. No ....a, spadek to nie jest żaden koniec świata ani nawet ujma! W pierwszej lidze też się gra 11 na 11 i też można przychodzić na stadion i kibicować swoim! Tysiące drużyn na całym świecie nigdy nie powąchało nawet najwyższej klasy rozgrywkowej i wiecie co? Nic, normalnie funkcjonują, mają kibiców i nawet mecze rozgrywają! Już pomijam zasadność stawiania sprawy w sposób "Wdowczyk albo spadek"...
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 14.03.2016 o godz. 15:00.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując