|
Czytam te teksty i nie wierzę... Tak jak kolega napisał porównanie odnośnie pedofila i miał rację mimo że ranga nie ta to właśnie słusznie drugi raz ktoś za majty by już w przedszkolu nie pracował. Inna sprawa że PZPN dał dupy nie dawając dyskwalifikacji dożywotniej z uprawiania danego zawodu bo jak by miał nie raz dawać ziomalowi z którym ubijal interesy albo jeździł na polowanie a potem ładowali w dekiel %. W pracy u mnie również zdziwienie jak w kilka osób wyrażamy niezadowolenie. Bo przecież to bardzo dobry trener. Powiem jedno dla wielu to coś więcej niż klub i są pewne zasady w tym kurniku których się nie powinno łamać.
Nie wiem czasami kminie że wielu jest z chyba na tym forum wychowanych na sukcesach naszego klubu że przesłania im to wszystko i chcą aby Wisła po trupach się utrzymała a potem znowu biła się o mistrza. Szanuje każdego zdanie. Zdaje sobie sprawę że ten trener sportowo "moze" okazać się trafiony wyborem ale ludzie nie można iść po trupach do celu nie tedy droga. Może i ten spadek by się przydał czasami tak myślę...
Powód: Lit
Ostatnio edytowane przez wordbatata : 14.03.2016 o godz. 12:21.
|