Wyświetl pojedynczy post
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2016, 09:39
http://www.wislaportal.pl/30597,Cyro...Niecieczy.html

Jak już powiedziałem jest rok miłosierdzia !

Panie i Panowie, zapewne Skorża się bał, Ulatowski jest za słaby a z Juriciem coś się stało.

Wdowczyk jest jaki jest, jednakże jako jedyny się od razu przyznał i ODPOKUTOWAŁ za to co robił. Zaraz się pojawią teksty o tym że jak raz został k%%ą to już zawsze nią będzie etc ALE CO TO ZMIENI dla Naszego miejsca w tabeli?

Wdowczyk ma już prawie 50 lat, nic nie osiągnął od dłuższego czasu, afera korupcyjna zatrzymała mu karierę i ma chłop kilka rzeczy do udowodnienia. Jest dobrym trenerem nie wybitnym a Nasi parapiłkarze potrzebują odbicia się od dna.

Jak będziemy reagować jak dziś i w piątek wygramy? To co na krzyż z nim, na pohybel czy palimy kukłę?

Czasami w imię wyższego dobra jestem w stanie schować swoją dumę, mamy realnie 15 miejsce, 4 mecze do końca i przejeba#e mecze w grupie spadkowej. Mimo wszystko nie wyobrażam sobie spadku i jestem w stanie zaakceptować DW w imię spokojnego pozostania w ekstraklasie.

A i jeszcze jedno DW to mimo wszystko większy profesjonalista od Franciszka i może coś wyciśnie. Nie stawiajmy się w roli Sądu Ostatecznego. Dajmy mu MINIMALNY ale kredyt zaufania.
Ostatnio edytowane przez szczepans21 : 14.03.2016 o godz. 09:42.
Odpowiedz cytując