Wyświetl pojedynczy post
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2016, 08:53
Wdowczyk nie jest na pewno żadnym tam trenerem marzeń ale to, czego w tej chwili potrzebujemy najbardziej to JEDNOŚĆ.
Nie mam osobiście powodów, żeby nie wierzyć Duninowi - skoro Chorwat odwalił taki numer (co dodatkowo uprawdopodabniają doniesienia bałkańskich mediów o propozycji dla niego z Sarajewa). niszcząc efekt kilkunastodniowych negocjacji to czas najwyższy było skończyć prowizorkę z Broniszewskich i przyjąć jakiegoś trenera.

Co do jego przeszłości korupcyjnej - jest haniebna, ale to de facto jeden z nielicznych trenerów, który odpokutował swoje. Smród będzie się zawsze za nim ciągnął ale z drugiej strony, wierzycie że taki Smuda naprawdę nie widział że jego Zagłębie zapłaciło za remis z Cracovią?
Teraz trzeba zrobić wszystko, żeby wywalczyć to utrzymanie. Ja nie będę klaskał przy wyczytywaniu nazwiska Wdowczyka ale też nie będę go wyzywał. Niech po prostu robi swoją robotę.

Natomiast jego przeszłość klubowa - w dzisiejszych realiach - nie ma chyba aż tak wielkiego,w każdym razie decydującego znaczenia. 95 % piłkarzy i trenerów to po prostu najemnicy i tego nie zmienimy. Tym się różnimy od nich my, kibice.
W każdym razie kupujmy bilety na piątek i walka!
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując