Wojtas napisał(a):

Wiekszosc chyba zapomina o naszej sytuacji w tabeli.Ludzie uspokojcie sie.
W OBECNEJ styuacjii jedyne co moze nam pomoc to trener ktory zna ligę i ma jakis tam warsztat.I Wdowczyk to ma.
Ma przeszlosc jaką ma ,ale TERAZ jest tym ktory bedzie ratował nas zeby jeden Biber z drugim za rok przyszli na R22 na mecz z Legią a nie Drutxem.Czy wy tego nie rozumiecie?
Moza pisac,krzyczec na Cupiala Ok,ale co to da? Jakies punkty w tabeli?No własnie
Pogon za jego czasow grała ciekawą pilkę,z Polskich trenerów Skoro Skorza pewnie odmówil ,to Wdowczyk jest chyba jedynym wyjsciem.Bo chyba nie Smuda ani inny Ojrzynski.
Nie ma co plakać,tylko jutro walka a w piatek na Jagiellone ,narzekaniem ligi nie uratujemy.
|
Skoro Wdowczyk to dlaczego nie Smuda

?
SKWK musi mieć dobre haki na Cupiała, albo nie wiem został porwany i o niczym nie wie.
Jeśli SKWK nie zabierze głosu w sprawie Wdowca podobnie jak ze Smudą to będzie oznaczać na 100%, że to oni maczali w tym palce (oczywiście chodzi mi o plan B z polskich trenerow, bo z tego co widać chorwat nas wykiwał).
Z jednym się zgodzę, trza iść na mecz jak na każdy kolejny i pomóc druzynie, tylko nie w taki sposob jak z Piastem....
JA chyba zakupie bilet na silver i bede jechal przez całe spotkanie na Wdowczyka, innym radzę zrobić to samo, bo nie doczekacie sie głosu trybun jak ze Smudą.....