Kilka/kilkanaście dni temu czytałem tutaj na forum, że SKWK miało duży wpływ przy wyborze Pawłowskiego i też troche od siebie dodałoprzy powrocie Małeckiego... Traktowałem to z lekkim niedowierzeniem. Teraz kiedy Wdowczyk został zatrudniony przypomniała mi się rozmowa w 2013r z konkretną osobą czynnie działającą w środowiskach kibicowskich (min z SKWK).
OTÓŻ:
Gość mi mówił, że widziałby u nas WDOWCZYKA bo to dobry trener!! Nie mogłem uwierzyć, że ktoś z takiego środowiska potrafi coś pozytywnego na temat Dariusz W. powiedzieć. Oczywiście to kumpel Małeckiego, mówił, że Patryk bardzo pozytywnie wypowiada się na temat warsztatu skorumpowanego legionisty. Na moje "przecież to gnój skorumpowany po uszy, ustawiał mecze min z legią do czego się jeszcze nie dobrali lub zatuszowali itd.." on odpowiedział: "a kto z obecnych trenerów w lidze jest CZYSTY? Więkoszść ma sporo za uszami"...
Prezes? Dunin, który obraduje z SKWK i rozkminia wiele tematów z ludźmi pokroju osoby, która widziałaby Wdowczyka u nas. Pawłowski

Legenda naszych braci z Wrocławia - dobry ziom - nadaje się, Małecki? Tak samo - WIŚLAK. Smuda głosem SKWK i trybun został zbanowany. Teraz przychodzi Wdowczyk....
Według mnie za wybór Pawłowskiego/Wdowczyka w 95% odpowiada Dunin/SKWK. Cupiałowi nagadali o kolejnym konflikcie z trybunami w przypadku Smudy, namówili na Wdowczyka i bęc... mamy to co mamy.
Mam nadzieję, że to oczywiście nieprawda. Zobaczymy czy w najbliższych dniach SKWK wyda oświadczenie jak w przypadku Franciszka w CO WĄTPIĘ. Jeśli trybuna C też będzie milczeć to wszystko jasne.
Nie mówię, że oni chcą źle... oni po prostu nie wiedzą co robią. Mieli zaufanie do Teddiego a teraz do warsztatu Wdowca.
-----------------------------------------------------
Kamson napisał(a):

|
Nie pojmuje kto i dlaczego podejmuje od dłuższego czasu same nienormalne i absurdalne decyzje. Jak dla mnie to podchodzi pod działanie na szkodę spółki... paranoja.
|
Odkąd prezesurę objął Dunin to zaczeły się najwieksze cyrki. Najprawdopodobniej Cupiał został urobiony przez SKWK.
El'kabat napisał(a):

|
Mam nadzieję, że tego frajera wszyscy godnie w piątek przywitamy.
|
Wątpię aby SKWK pozwoliło na to.
thechris napisał(a):

|
Wolałabym spaść z ligi z dyletantem Smudą niż się utrzymać ze skompromitowanym legionistą.
|
Smude skreśliłem za pierd... niewyobrażalnych głupot w prasie, ale przy skorumpowańcu Smuda jest ideałem...
Smuda podpadł SKWK za częściowe popieranie Bednarza - wtedy powstał konflikt, dlatego na Piaście wyrazili swoje zdanie nt powrotu Smudy (dochodzenie o zaległe pieniądze w sądzie były przykrywką, że smuda jest be).
"Zdajemy sobie sprawę z trudnej sytuacji w jakiej znalazła się Wisła, jednak to właśnie w takich chwilach należy zachować się godnie."
Jak ma się to co pisało w oświadczeniu SKWK do Wdowczyka?
arti napisał(a):

|
2005/2006 - zgoda - mam podobne odczucia, w paru meczach rywale L moim zdaniem nie grali.
|
Lata temu cisnąłem kreskowi i innym warszawiakom, że legia i jej trenerio to najbardziej skorumpowany klub w całej historii polskiej piłki. Pisałem to po wnioskach z meczów 7egii w tamtym okresie. Miałem nosa, Wdowczyk coś kombinował, ale przekręty legii zatuszowali. Za dużo syfu było,bo musieliby rozwiązać klub do końca świata - innej opcji nie widzę.
W każdym razie:
ciężko było mi przełknąć OKUKĘ i Svitlice bo oni są głownie kojarzeni z łazienkowsą, z ta tylko różnicą, że w miare pozytywnie, zrobili tam dobrą robotę, raczej nie handlowali, WDOWCZYKA nie przeżyję.
Jest to parszywa i skorumpowana gnida idealnie wpisująca się w mentalność i historię klubu z warszawy.
NIE DLA SKORUMPOWANEGO legionisty w STOŁECZNYM KRÓLEWSKIM MIEŚCIE KRAKÓW.
BENE NATI - to charakteryzuje nas Wiślaków, nie chce aby maksyma legii ("PROSTITUTE NATI"

) była nam przypisywana.