|
Witam,
Widzę, że niektórzy kibice nie do końca zrozumieli wyraźny przekaz właściciela klubu." Zajmuję się rudną sytuacją w Telefonice, coś tam skapnąłem Wiśle, a Wy mi będziecie jeszcze dyktować...., . W....iajcie mnie dalej , to zostawię was na dokładnie tej samej pozycji, na której zastałem klub, i droga wolna. Tylko pamiętajcie o moim długu. " Taki jest nasz właściciel i tyle.
Takie propozycje bojkotu, bluzgów itp. muszą go nieźle bawić. I tyle w tym temacie.
Moim zdaniem Wdowczyk jako trener nie jest " na dzień dzisiejszy" opcja złą. Wszystkie te wywody na temat jego etyczności itp.- kupa śmiechu !
To jest trener piłkarski , a nie kandydat do seminarium. Reszta trenerów, zawodników i działaczy się wywinęła i tyle.Nie wspomnę o kilku naszych pracownikach : byłych lub obecnych.
Nie trawię Smudy, który nie umie się wysłowić, mam nadzieje, że Wdowczyk fachowo i dosadnie objaśni Urydze, Boguskiemu i Brożkowi , dlaczego " na dzień dzisiejszy " będą grzali ławę, a Patryk jeszcze raz spuści głowę w dół to do nich dołączy.
Chciałem Moskala, ale nowemu trenerowi życzę powodzenia, bo zaczyna trenować mój ukochany klub i interesuje mnie jedynie efekt jego pracy !! Oby rozpoczął z przytupem bo działacze stracili kupę czasu na negocjacje z jakimś nie do końca poważnym Chorwatem. Też bym chciał fajnego zagranicznego trenera, ale nie mam złudzeń co do realnej sytuacji finansowej naszego klubu .
Panie Dariuszu powodzenia !!
|