Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2016, 15:11
Wstyd, hańba, kompromitacja, żenada. Skoro już naprawdę nie mieli pomysłu na nikogo nowego, powinni byli z karuzeli zdjąć Kociana, który uratował swojego czasu przed spadkiem Ruch Chorzów. Wzięli koleżkę, który ustawiał mecze przeciw Wiśle, prowadził chyba wszystkich naszych najważniejszych rywali.

Facet w piątek jeszcze skreślił Wisłę w walce o utrzymanie, a dziś zgodził się ją prowadzić. Czyli podejście jest jasne - nie wierzę w utrzymanie, ale pieniądze za pracę bez sensu chętnie wezmę. Albo na odwrót: utrzymanie jest możliwe, ale ponieważ nikt mi wtedy nie płacił, to krytykowałem bez podstaw.

amauri1990 napisał(a):Wyświetl post
Oczekiwałbym, że piłkarze pokroju Głowackiego, Małeckiego i Brożka zbojkotują wybór nowego trenera i nie stawią się na organizowanych przez niego treningach.
Widzę, że nie tylko w klubie pożegnali się z rozumem.

Edit: od strony sportowej Wdowiec to jest taki trener od nowej miotły. Przychodzi, przez pół rundy wygrywa, a potem wtopa za wtopą i wylotka z klubu.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując