Wyświetl pojedynczy post
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2016, 14:17
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ja .......ę. Wam się niektórym już wszystko totalnie pomieszało. PIŁKARZE SĄ KURVVA OD GRANIA, NAWET JEZELI OGŁOSILIBY GRACJANA ROZTOCKIEGO TRENEREM. To oni są w największym stopniu odpowiedzialni za to, że ten Klub jest w tym miejscu jakim jest, a trenrem nie jest dalej Kazimierz Moskal tylko Dariusz Wdowczyk i powinni zapierdalać jak dzicy na treningach i w meczach, żeby tę sytuacją odwrócić.

WSZYSCY NA JAGIELLONIĘ, WBREW WSZYSTKIEMU!!
Nie mówię, że nie są współodpowiedzialni - są. Nie wspomniałem o wszystkim piłkarzach - większość to wyrobnicy, którym lata koło ucha kto ich trenuje. Napisałem o piłkarzach, którym na Wiśle z tego co się orientuję zależy. O ludziach, którzy co chwila spotykają się ze słowami Reymana, którzy widzieli jak z klubu lecieli kolejni choćby podejrzani o udział w korupcji. Jeżeli nie widzisz problemu - Twoje prawo. Ja widzę. Chciałbym, żeby i oni widzieli.

I mimo wszystko, wszyscy na Wisłę. W meczu z Jagiellonią

arbuz napisał(a):Wyświetl post
kolego nie pij dzis wiecej albo odstaw lekarstwa. Dajesz ultimatum Glowie Malemu i Brozkowi oj zadaleko poszedles z tym wywodem. Moze poprostu usun konto...
Polecam zaznajomienie się z definicją ultimatum. Niczego od nich sie wymagam, niczym nie grożę. Wyrażam swoje oczekiwanie, opinie jak powinien zachować się Wiślak. Nie zgadzasz się - trudno.
Ostatnio edytowane przez amauri1990 : 13.03.2016 o godz. 14:25.
Odpowiedz cytując