Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2016, 13:40
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Kiedy wydawało się, że po zablokowaniu powrotu Smudy nic gorszego nie może spotkać Wisły, okazało się, że możliwości działaczy w tej kwestii są większe niż bym się spodziewał.

Ten Wdowczyk, który był trenerem Polonii Warszawa w sezonie 1999/2000, kiedy można napisać wprost, że Wisła została okradziona z tytułu Mistrza Polski (pamiętny mecz: Polonia - Wisła - 2:1 i osiem minut).

Ten Wdowczyk, który był trenerem Legii Warszawa w sezonie 2005/2006, kiedy można napisać wprost, że Wisła została okradziona z tytułu Mistrza Polski.

Ten Wdowczyk, który śmiał się z uzasadnionych racji Petrescu, a niedługo potem został zatrzymany w związku z liczną korupcją i wyszło, że Rumun miał rację.

Ten Wdowczyk przez którego w jakimś stopniu musiał odejść jedyny zagraniczny trener Petrescu, którego oceniam pozytywnie.

Ten Wdowczyk, któremu udowodniono masowe ustawianie spotkań i miał przez kilka lat zakaz wykonywania zawodu trenera - choć trzeba przyznać, że i tak dostał małą karę.

Ta decyzja to jawna prowokacja w stosunku do Klubu, Historii, Kibiców.

Jak można zatrudnić oszusta, który dzięki ustawianiu wielu spotkań dalej istnieje w piłce nożnej?

Jak to jest, że do Wisły przychodzi kolejny zadeklarowany Legionista?
Tak samo jak pewien donosiciel i SB który dalej u nas pracuje bez przeszkód... Co za s....ysyny...
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując