Wyświetl pojedynczy post
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2016, 10:37
To nie jest Smuda, Moskal czy Pawłowski, którzy dla kasy i kręcenia sie na karuzeli trenerskiej zgodzą sie na każdego asystenta czy warunki. Byleby tylko mieć robotę. To jest poważny trener, ktory ma swoje warunki. Jak sie zatrudnia poważnych trenerów pokazała Legia. Wydawało sie, ze Wisła chce iść ta droga ale jak zawsze wyszła z Cupiała amatorka. Jak sie nie ma kasy to sie siedzi w domu, a nie próbuje zrobić jakiś kadłubek hybrydę profesjonalnego rozwiązania- czyli dobry trener plus nasi ....a amatorzy w stylu Broniszewskiego, bo juz nie ma kasy na sztab. Zostań w domu sie nie kompromituj.

Jak sie komuś zleca zadanie to mu tez trzeba zaufać. Bo to jest takie "chcem ale no nie wiem w jakim stopniu chcem" wiec sie zabezpiecze swoim asystentem. To sie ....a zdecyduj czy chcesz tego trenera i tym samym dajesz mu pełne zaufanie i jednocześnie środki do realizacji celu.

Debile gościa chcą postawić przed trudnym zadaniem, w obcym kraju i klubie, facet mówi ok podejmę wyzwanie, mam ludzi którym ufam, mam swój team z którym zawalczę, po czym słyszy.. Ej jacy ludzie? Przyjedź tu sam i pracuj z Broniszewskim.

Nie dziwie sie mu zatem ani troche