Wyświetl pojedynczy post
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2016, 22:28
regan napisał(a):Wyświetl post
A może to było całkiem odwrotnie,i to komu innemu coś dało do myślenie...

kur.wa nikt z was chłopa nie zna, nawet go po głosie nie rozpozna, ale teorie swoje mają

cyrk to jest tutaj
Otóż to, większość z nas nie zna się piłce od środka.. My tylko mamy pobożne życzenia..
Ok, hm, więc jaki kontrakt z nim podpisać? 0,5 + 2? Juz to widzę jak się zgodzi.. Ale z drugiej strony jeśli uważa się za dobrego trenera to nie powienien obawiać się spadku.. Trener z sukcesami w lidze gdzie Dinamo jest hegemonem, gdy miał w składzie w sezonie 11/12 (awans do LM) M.Kovacica(obecnie Real Madryt), J.Simunica (ówczesny podstawowy gracz repry Chorwacji, Rukavina wypozyczony z PAO warty 3mln Euro i dodam jeszcze nieznanego do tej pory mnie i wam też pewnie Domagoja Vidy który później odszedł do Dynamo Kijów za 5mln Euro.. Także tego, chłodnej kalkulacji i chłodnej głowy nam trzeba, a nie naszego czy Cupiałowskiego wręcz w "gorącej wodzie kąpanego"..
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."