Wyświetl pojedynczy post
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2016, 09:48
Za całym szacunkiem dla Chorwata ale ostatnio pracował w klubach, które są potentatami na swoim krajowym rynku - Dinamo i Maribor od kilku sezonów regularnie wygrywają ligę. My takim zespołem nie jesteśmy. Bez profesjonalnego sztabu trenerskiego, który mam nadzieję wraz z Chorwatem zawita przy Reymonta będzie to co jest, czyli znów niespełnione ambicje, gra w dolnych rejonach tabeli jak nie spadek. Trener + sztab trenerski + kasa w lecie na transfery z prawdziwego zdarzenia jak również pozbycie się szrotu z tej drużyny, którego jest przeliczając na procenty tak 80%. To są trzy warunki żeby realnie myśleć o nowym otwarciu o NOWEJ WIŚLE.
Jeżeli ktoś myśli w tej chwili, że przyjście trenera bez względu na jego warsztat trenerski coś zmieni to za moment srodze się zawiedzie - zespół jest źle przygotowany, co za tym idzie zawodnicy są bez formy, przebłyskami dobrej gry pojedynczych zawodników możemy się nawet nie utrzymać w Ekstraklasie. Czeka nas praca u podstaw ale czy z Cupiałem, mało realna.