Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2016, 19:20
Cytat:
Artykuł, który przytoczyłeś opisuje, że jest to dyrektywa UE. PiS nie wymyślił sobie tak na wczoraj tej nowelizacji, a tak naprawdę to nie wiadomo czy jest to spuścizna po poprzedniej władzy czekająca tylko na uchwałę w Sejmie.
I kolejna wymówka, wszystko to UE, UE każe to robimy, PO przyklepło to musimy zrobić. Musi to na rusi. Mamy rząd i ten rząd może robić co chce i żadna jeszcze bardziej zjebana UE niż zjebany jest PiS nie ma prawa się puszyć.
Dyrektywa UE jest taka, że w komentarzach pod artykułem ludzie pisali, że w Anglii czy Belgii sobie ludzie sami robią papierosy z tytoniu i tam jakoś ta dyrektywa nie weszła.
Cytat:
Nie Jaroo, nie ma co się martwić! Każdy o zdrowie powinien zadbać sam! A jeśli nie chce, bo to jego życie/pieniądze to czy ja powinienem z tego powodu jebać PiS(socjalistów)?
Nie rozumiem tego wpisu. Że niby PiS dba o czyjeś zdrowie w tej sytuacji? Akurat w tym przypadku temat zdrowia jest poboczny. Tu chodzi o kolejne "dojeżdżanie" Polaków.
Z takim podejściem to by się można cieszyć gdyby podnieśli o 100% ceny prądu bo dzięki temu ludzie by nie marnowali czasu przed tv/kompem, albo ceny żywności ob dzięki temu by każdy zaczął uprawiać warzywa i by jadł zdrowiej. Nie szukaj wymówek tylko sobie uświadom, że PiS to jebani socjaliści i szkodniki. Kolejne cwele od gnębienia Polaków podatkami, podnoszeniem cen za wszystko itd. Czekam nadal na jakąś ustawę PiSu, która ruszy ten kraj, która popchnie przedsiębiorców, da oddech Polakom, czekam ale się pewnie nie doczekam. A jedyny pomysł tych socjalistów to będzie pompowanie kasy w jakieś chore projekty i przycinanie na tym hajsu.

Wiedziałem, że tak będzie ale mimo to dałem szansę temu rządowi. Sa tacy sami jak reszta z tą różnicą, że grają tu rolę patriotów, trochę tam pogadają o ŻW, trochę pokiwają palcem do komuchów, a tak to w tych materiach też zero zmian. To są ci sami ludzie co reszta, nazywają nacjonalistów faszystami, komuchów do więzień nie wsadzą, do tego dalej sa przydupasami UE, jęczą o tych imigrantach zamiast powiedzieć, że ie przyjmujemy żadnego brudu itd. W gospodarce zmiany na minus, w kwestii światopoglądu kosmetyczne zmiany, czyli dalej stoimy w miejscu a nawet się cofamy jako Polska. PiS to socjaliści i miękkie faje.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.