Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2016, 18:10
Cytat:
Jaroo1 serio? serio? Naprawdę martwi Cię to, że ludzie będą zmuszeni rzucić w ....u to cholerstwo! Sam jestem uzależniony, a za każdym razem dostaje obuchem w twarz, abym wreszcie rzucił to gówno(ciągłe podwyżki akcyzy)! Jeśli rodzice wolą fajki od pełnej miski dla dziecka to po co decydowali się na taki nieodpowiedzialny ruch?!
Z całym szacunkiem dla Ciebie ale widzisz, Ty już jesteś polityczną marionetką. Już sobie znalazłeś usprawiedliwienie dla kurestwa PiSu i wszystko jest fajnie dla Ciebie. Mnie w tej sytuacji akurat cieszy jeśli ktoś rzuci fajki ale martwią mnie inne sprawy:
- jeśli ktoś nie rzuci to jest okradany przez jebany PiS - co złego im robili ludzie, którzy sobie sami fajki rolowali? Wszystkiego niech szmaciarze zakażą najlepiej. Ludzie sa uzależnieni, trudno, najlepiej żeby zrozumieli swój problem a nie byli dożynani finansowo. Większość uzależnionych i tak tego gówna nie rzuci. Ludzie przepuszczają fortuny na hazard, na alkohol to i na fajki będa przepuszczać. Bo nałóg to nałóg. Ludzie szukali oszczędności, kupowali tytoń i sami robili fajki to oczywiście trzeba ich jeszcze dojebać i kraść pieniądze poprzez akcyzę. To jest czyste złodziejstwo i jak to w jebanym socjalizmie bywa, rozwój podziemia. Teraz czarny rynek odżyje mocno.
- martwi mnie, że jeśli ktoś pali, jest uzależniony to przez jebany PiS np odbije się ta sytuacja na życiu dziecka lub ogólnie rodziny, bo kolejne cenne złotówki pójdą na fajki a nie na rodzinę. I to jest właśnie polityka pro rodzinna i pro Polska. Wszędzie tylko ludzi wyssać z kasy, okraść. Pieprzeni socjaliści.
Ten jebany PiS narazie tylko robi pod górkę Polakom. Jakoś nie słyszałem aby upraszczali prawo, obniżali podatki, nie przeszkadzali przedsiębiorcom. Ciągle tylko więcej podatków, więcej obostrzeń i wszytko się odbije na nas, bo ceny towarów i usług wzrosną i na budżecie Państwa, bo ludzie będą na czarnym rynku kupować co się da.

Jebać tych socjalistów. Zarżną nas tak samo albo i jeszcze bardziej niż PO. A te 500 zł na dziecko to sobie mogą w dupę wsadzić. Dadzą 500, zabiorą 700, pozbawią pracy tysiące osób i przy okazji zadłużyli państwo na kolejne 20 mld, to jest myślenie jebanych socjalistów.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.