Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2016, 20:00
PiS ratuje Polskę i Polaków!

http://wmeritum.pl/rzad-wdraza-unijn...-zmiany/137603

"Użytkowników e-papierosów czekają duże zmiany"

oraz

"Koniec z samodzielnym skręcaniem papierosów oraz tytoniem smakowym"

Co do e-papierosów się nie wypowiadam bo nie interesowałem się nigdy tym tematem ale mogę powiedzieć jak jest ze skręcaniem fajek. Ja nie palę ale znam sytuację z domu. Wyobraźcie sobie, że jak wam się nie przelewa z kasą to zamiast palić fajki za 12 zł paczka, fajnie jest kupić tytoń i mieć paczkę za 6 zł. Zakładając, że ktoś pali 1 paczkę dziennie to mamy przy skręcaniu fajek wydatek 180 zł a przy kupowaniu 360 zł. Można jeszcze kupować na lewo na targu ale to też będzie pewnie droższe niż samodzielne skręcanie, poza tym to czasami jest kłopotliwe no i niezgodne z prawem przecież!
I tak własnie jebany PiS pomaga ludziom. Dali 500 zł na dziecko a teraz jak ojciec czy matka palą to będą na wejściu 180 ł in minus. Jak zawsze jadą po najbiedniejszych.
Ehhh, a nie mówiłem, że tak będzie, jebać socjalistów.

EDIT

Ale kosmos:

https://www.youtube.com/watch?v=4a6krW-7M08

Takiego bydła jeszcze nie widziałem. Jako dziennikarce jakoś się Lichockiej specjalnie nie przyglądałem ale chyba wiele jej zarzucić nie można było. W miarę ok, tak ją pamiętam. Ale jako poseł, widać co władza robi z ludźmi, buta jak sam s....ysyn. Powinna zostać na zbity pysk wyjebana z partii za takie szmaciarstwo. Zawsze jestem zdania, że jak chce się zmiany to musi ona na każdym polu być widoczna a nie tylko zrobić podmiankę przy korycie. Tutaj rzeczywistość przerosłą najgorsze koszmary, bo takiego bydlęcego zachowania jakie zaprezentowała Lichocka to nie było chyba ani za PO ani za SLD itd. Tragedia, co ci ludzie mają w głowach to ja nie mam pojęcia.
Współczuję tylko prowadzącemu bo widać, że się starał i sam był zażenowany. Chyba jedyne wyjście z tej sytuacji to było zajebać jej w łeb żeby zamknęła japę.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 09.03.2016 o godz. 21:04.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.