Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2016, 17:28
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ale kto to jest ....a Cierzniak? i z kim podpisał?Z sąsiadką?
Mógł podpisać? Podpisał , ba POWINIEN podpisać, tylko debil by nie podpisał.A że rozmowy mogły być wcześniej? , .... z tym.Tak na prawdę jak się podpisuje z grajkiem umowę na rok to on sekunde po podpisaniu może powiedzieć - gram rok i tyle

Zamiast cieszyć się że w tak ciężkich czasach mielibyśmy przez pół roku bramkarza za free - bo tak by było gdyby go opylić Legii to odpierdalamy kolejną szopkę bo każdy inteligenty wie że zesłanie było karą za podpisanie umowy.Koniec kropka.Chcieli go przeczołgać? , 'przykro' nie wyszło. Szkoda tylko że na nas trafiło jako pierwszych bo gnojenie zawodników nie chcących przedłużyć , bądź których chce się pozbyć mimo ważnego kontraktu trwało od lat.

Wiecie jaki syf mamy w klubie i wystarczy słowo 'Legia' by odjęło rozum.
A że mógł podpisać po sezonie? No ....a bez jaj - złapał srokę za ogon i chyba oczywistym jest że podpisał po dobrej rundzie, będąc fizycznie zdrowy niż po niepewnej wiosennej.

Życie i dziwię się kumatym osobom które mają prawidłowe priorytety. czyt. Legia - to tylko przeciwnik, niestety który odjechał nam całkowicie(pomijając że jak dla mnie marnują kasę), a wróg jest jeden i tylko jeden.

Tak więc apeluje - nie idźcie tą drogą. Klub się znów skompromitował i tyle a Cierzniaka mam głęboko w dupie.Zrobil to o zrobił by każdy na jego miejscu.
Nie wiem gdzie masz Cierzniaka, ale w żadnym zapisie żadnego kontraktu nie widziałem, aby ktokolwiek miał gwarancje pierwszej drużyny, w żadnych przepisach klub nie ma obowiązku uzasadniać przyczyn przesunięcia zawodnika do drugiej drużyny, chyba ze utrudnia mu możliwości treningów czy nie zapewnia odpowiednich warunków np odnowy biologicznej.
Nie wiem gdzie masz Radzia, ale postępowanie Wisły wypunktowałeś, natomiast postępowanie Radzia pominąłeś a racjonalność tego postępowania Cię nie interesuje już tak bardzo.
Można mieć zastrzeżenia do zarządzajacych klubem o wiele rzeczy, ale pisać takie pierdoły gdy Twój ukochany klub jest w jawny sposób dywany ? Nie rozumiem.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując