Wyświetl pojedynczy post
nero
Hanys

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2016, 23:14
Krav napisał(a):Wyświetl post
przede wszystkim zastanów się czy potrzebny Ci (Wam) będzie bagaż rejestrowany (ten duży, nadawany do luku). Z tego co piszesz lecisz na 3 dni wiec niedługo.
Jesli wystarczy Ci plecak (1 na os) plus dodatkowo jedna mała torba to Ryanair ma loty Krk-GDN, w terminach przez Ciebie podanych 25.07-29.07 za 493 zł za 2 osoby w obie strony. I ta cena jest bardzo dobra, na pewno taniej nie bedzie bo to okres wakacyjny.
W LOT też taniej na pewno nie bedzie z powodow takich jak wyżej.
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak z LOTem ale jako, ze jestem Polakiem cebulakiem robiacym u ciapaka na zmywaku w Lądku Zdroju to moge sie wypowiedziec na temat najtanszych linii lotniczych tj Ryanair. Powiem krotko. Nie wyczujesz. Niby duzo przed czasem bilet tanszy ale nie raz nie dwa zdarzalo mi sie kupowac "na ostatnia chwile" i byly tansze niz pare miesiecy wczesniej. Niestety dziala to tez w druga strone. Tak czy siak przy podanej przez Ciebie cenie 580 zl to wydaje mi sie ze kiedy bys te bilety nie kupowal to i tak cena nie bedzie duzo nizsza. Tutaj jak z frankowiczami - ryzyk fizyk.
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Cena za lot bardzo dobra według mnie. W sezonie 290 zl za dwie strony to za pociag zaplacisz.
Dzięki Panowie za radę! Dobrze, że zapytałem

Skoro cena nie najgorsza to od razu zarezerwowałem. Nawet jak będzie taniej to żałować nie będę bo to takie polowanie na "farta", a zależało mi jednak mieć bilety w tym terminie. Faktycznie jakoś dni i godziny mi pod pasowały pod te tańsze bilety bo już loty trochę później godzinowo lub wcześniej były dużo droższe.
Odpowiedz cytując