Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2016, 11:54
johny96 napisał(a):Wyświetl post
Na koniec chciałbym zauważyć jedną rzecz, czy za przeprowadzenie zmiany w 90 minucie dają jakieś nagrody? Ewidentnie Brożek i Boguski dziś nie dojechali na spotkanie, mimo to rozegrali całe spotkanie, a trener Broniszewski dokonuje zmiany za Wolskiego, jeszcze w końcówce spotkania. Jaki to miało cel? Graliśmy na remis?
Broniszewski czekał ze zmianą - to fakt, ale ostatecznie wyszło na jego, bo Wolski schodził z drobnym urazem.

fialo napisał(a):Wyświetl post
A co miał powiedzieć: "Brożek ty ku r wo oglądaj się za siebie"?
Hihihi. Brożkowi nie idzie po kontuzji ewidentnie. Cały ten sezon ma słaby. Powinien był strzelać kto inny, ale z tego, co można wyczytać między wierszami z wypowiedzi pomeczowych to Ondrasek (drugi wyznaczony) strzelać nie chciał, a rwał się tylko Małecki. Głowa też nie jest idealnym egzekutorem.

Ja Pawła, pomimo wszystkich jego wad, bardzo lubię i liczę, że jeszcze będziemy świadkami jego drugiej młodości. Myślę, że warto go mieć w szerokiej kadrze i nie opadnie z sił tak szybko, jak Piotrek. To trochę taki napastnik, jak Skorża trener - na dobre czasy.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując