Wyświetl pojedynczy post
Zibi77
Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2016, 01:33
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Ja nie mówię że karny to 100%, okej zgadzam się z tym co piszesz ale Brożek do karnych się nie nadaje co już kiedyś udowodnił.On upatruje sobie miejsce gdzie strzela, i nie ma siły by zmienić decyzję pomiędzy dobiegnięciem a wykonaniem (nawet jakby bramkarz tam wcześniej dobiegł) do tego jak widać kalkuluje by nie przestrzelić strzelając niskimi piłkami) serio to już lepiej żeby ktoś podszedł i wy..pier..olił w środek jak na aferę.

Na takiego Brożka który gola nie strzelił od 10 meczów, wystarczy że bramkarz stoi pół metra bliżej prawego słupka i już wiadome gdzie strzeli.
A ja się zgadzam i cieszę z tym co piszesz choć nie do końca..Wiadomo łyżka dziegciu..Najlepszy Piłkarz na świecie spudłuje.Rozumiem rozczarowanie,złość.itp.Mam to samo ale wierzę,WIERZĘ i tak zawsze i do końca!Nie wyszło Brożkowi i jest smutek ale jak pisałem wyżej niejednokrotnie był Autorem On jak i Cała Drużyna niejednokrotnie powodem Mojego Szczęścia,Motywacji,Dobrego Humoru i tak zwyczajnie żywego uśmiechu-radości którą daje Wisła!
Odpowiedz cytując