Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2016, 23:54
77 minut graliśmy w 10. W środku pola grał jakiś bliżej niezidentyfikowany osobnik, nienadajacy się do niczego. Szkoda mi na niego klawiatury w moim Asusie, więc kończę temat. Jaki jest koń każdy widzi. Na miejscu Brleka od razu złożyłbym do jakiejś komisji wniosek o rozwiązanie kontaktu, jakbym miał grać z takim waflem w środku pola.

Broniszewski fajnie zareagował zmianami, ale szczerze mówiąc, wybór Boguskiego kosztem Ukrainca ..hmm... kontrowersyjny, o Urydze już napisałem ja, napisali wcześniej i pewnie napiszą też później. Nie rozumiem też kompletnie roli Brożka w tym ustawieniu. Umówmy się na 10 to sie on nadaje w takim stopniu jak dziennikarze Przeglądu Sportowego zasługują na Pulitzera. Jego współpraca z Ondraskiem wygląda bardzo źle. Na tę chwilę ja nie widzę sensu gry Brożkiem i Ondraskiem naraz w 11. Przeszkadzają sobie. Pietrzak jest tragikomiczny. Oby Guzmics wrócił już na Koronę.

Mam nadzieję, że Broniszewski jednak zostanie, bo widać że mu zależy na Wiśle i jest pozytywnie stuknięty na jej punkcie, a szatnia go akceptuje. Walka o utrzymanie będzie ciężka, a on ten zespół zna i powinien dać radę.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując