Wyświetl pojedynczy post
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2016, 19:20
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Bla bla bla. Dorośnij. C było zapełnione gdy trenerem był Smuda. Wtedy kibice mieli w dupie honor i siedzieli cicho. Oczywiście póki były wyniki na jesieni 2013 i 2014. A Smuda od wielu lat wylewał kubły pomyj.
Ale nigdy w takim stylu jak ostatnio, szprycować się w mediach jakim to nie jest się zbawicielem w międzyczasie wytaczając proces klubowi o zaległą kasę. Później dalsze płakanie w mediach że to nie tak, że on Wisłę kocha. I jeszcze ten stary kutas pomawia Moskala że on powiedział w mediach że zrzekł się pieniędzy, a tak naprawdę to sam pan dziennikarz wie jak jest. Zakłamana poniemiecka szuja.

To Twoje zdanie. Ja wróżę spadek z tym trenerem.
I również ze Smudą na ławce. Wiesz Ty może jakie Smuda ma wyniki w rundach wiosennych? No właśnie, a pragnę przypomnieć że mamy za sobą zjebane przygotowania.

Co mi próbujesz udowodnić? Czy ja wielbię Smudę? Opanuj się chłopie. Pisałem kilka razy, że wolałbym Moskala. Po prostu wku*** mnie jeśli grupa decydentów w SKWK chce wyrażać wolę wszystkich kibiców.

A zresztą o czym ja mówię. Jak Małecki kazał wyp**** kibicom na drugą strone błoń to nic się nie dzieje bo to nasz kompan, a jak Smuda wylewa kubły to jest be. Fuck logic SKWK.
Nie próbuję nic udowadniać, próbuję zrozumieć o .... Ci chodzi. SKWK takie komunikaty stosuje już od dawien dawna i ten to też nic nowego. I owszem, zgadzamy się że nie wyrażają oni woli wszystkich kibiców.
A o Małeckim cóż - wystarczyłoby żebyś zadał sobie choć szczyptę trudu zanim zaczniesz imputować mi taką hipokryzję. Jakieś 2/3 posty temu w innym temacie sam się przyznałem że jebałem po Małeckim i jego zachowaniu. Więc cóż kolego, nie trafiłeś.

Nie jestem w SKWK, nigdy w SKWK nie będę. Często działają mi na nerwy ale teraz trudno się z nimi nie zgodzić. I powiem jeszcze raz: znajcie swój honor i godność.