Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2016, 19:08
Reserve napisał(a):Wyświetl post
Bla, bla, bla... Jeśli myślisz że cały stadion zapewnią kibice to nie wiem w jakim świecie żyjesz. Dorośnij, większość ludzi przychodzi na mecz żeby obejrzeć ładną piłkę i grę o najwyższe cele, czyli coś czego u nas nie ma od dawna. Jak można przyprowadzić ludzi na stadion, robić łapanki na rynku?
Bla bla bla. Dorośnij. C było zapełnione gdy trenerem był Smuda. Wtedy kibice mieli w dupie honor i siedzieli cicho. Oczywiście póki były wyniki na jesieni 2013 i 2014. A Smuda od wielu lat wylewał kubły pomyj.

No i wszyscy widzimy jak im to wyszło... Ted to była naprawdę solidna kandydatura. Poza tym lepszą opcją jest pozostawienie Broniszewskiego do końca sezonu niż oferowanie nowego kontraktu Franzowi.
To Twoje zdanie. Ja wróżę spadek z tym trenerem.

I w sumie to chciałbym się spytać o czym Ty w ogóle tutaj .......isz. Jak można porównywać zachowanie Smudy z gwizdami trybun? A chciałbym przypomnieć że Broniszewski nie leci do mediów i nie wylewa na klub wiadra pomyj. Cupiał też jest kompanem Smudy, tak dla przypomnienia.

Ty chyba nie rozumiesz o co chodzi. Rozumiem że jak następnym razem Smuda będzie pluł Tobie (i wszystkim innym kibicom Wisły) w twarz to powiesz że pada deszcz? I przy najbliższej okazji też będziesz chciał jego powrotu?

Choćby ten facet wygrał z Wisłą LM w następnym sezonie i tak należałoby go wy.......ić na zbity pysk. W imię zasad.
Co mi próbujesz udowodnić? Czy ja wielbię Smudę? Opanuj się chłopie. Pisałem kilka razy, że wolałbym Moskala. Po prostu wku*** mnie jeśli grupa decydentów w SKWK chce wyrażać wolę wszystkich kibiców.

A zresztą o czym ja mówię. Jak Małecki kazał wyp**** kibicom na drugą strone błoń to nic się nie dzieje bo to nasz kompan, a jak Smuda wylewa kubły to jest be. Fuck logic SKWK.