Reserve napisał(a):

Bla, bla, bla... Jeśli myślisz że cały stadion zapewnią kibice to nie wiem w jakim świecie żyjesz. Dorośnij, większość ludzi przychodzi na mecz żeby obejrzeć ładną piłkę i grę o najwyższe cele, czyli coś czego u nas nie ma od dawna. Jak można przyprowadzić ludzi na stadion, robić łapanki na rynku?
|
Bla bla bla. Dorośnij. C było zapełnione gdy trenerem był Smuda. Wtedy kibice mieli w dupie honor i siedzieli cicho. Oczywiście póki były wyniki na jesieni 2013 i 2014. A Smuda od wielu lat wylewał kubły pomyj.
Reserve napisał(a):

|
No i wszyscy widzimy jak im to wyszło... Ted to była naprawdę solidna kandydatura. Poza tym lepszą opcją jest pozostawienie Broniszewskiego do końca sezonu niż oferowanie nowego kontraktu Franzowi.
|
To Twoje zdanie. Ja wróżę spadek z tym trenerem.
Reserve napisał(a):

I w sumie to chciałbym się spytać o czym Ty w ogóle tutaj .......isz. Jak można porównywać zachowanie Smudy z gwizdami trybun? A chciałbym przypomnieć że Broniszewski nie leci do mediów i nie wylewa na klub wiadra pomyj. Cupiał też jest kompanem Smudy, tak dla przypomnienia.
Ty chyba nie rozumiesz o co chodzi. Rozumiem że jak następnym razem Smuda będzie pluł Tobie (i wszystkim innym kibicom Wisły) w twarz to powiesz że pada deszcz? I przy najbliższej okazji też będziesz chciał jego powrotu?
Choćby ten facet wygrał z Wisłą LM w następnym sezonie i tak należałoby go wy.......ić na zbity pysk. W imię zasad.
|
Co mi próbujesz udowodnić? Czy ja wielbię Smudę? Opanuj się chłopie. Pisałem kilka razy, że wolałbym Moskala. Po prostu wku*** mnie jeśli grupa decydentów w SKWK chce wyrażać wolę wszystkich kibiców.
A zresztą o czym ja mówię. Jak Małecki kazał wyp**** kibicom na drugą strone błoń to nic się nie dzieje bo to nasz kompan, a jak Smuda wylewa kubły to jest be. Fuck logic SKWK.