Wyświetl pojedynczy post
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2016, 16:01
Ja osobiście kilkukrotnie powtarzałem tu na forum, że Moskal to dobry trener, widać było za jego kadencji pomysł na grę, wyraźnie wypracowany styl, owszem raziła nieskuteczność, natomiast to nie była jego wina. Miał wykonawców jakich miał i taka jest prawda. Teraz w przeciwieństwie do rundy jesiennej mamy 3 napastników, nie 1. Mamy swobodny wybór na skrzydłach, Moskal miał 1 skrzydłowego tak naprawdę. Grał bez dobrej 10 a i tak ta gra wyglądała solidnie. W drużynie panowała dobra atmosfera.

Teraz nie wyobrażam sobie, żeby Moskal dał się namówić na kolejny powrót. Owszem to Wiślak z krwi i kości, ale swój honor też ma i dlatego może być problem.
Teraz już wiemy że Smuda najprawdopodobniej trenerem na te 3 miesiące nie zostanie, pojawia się pytanie kto?

Najlepiej byłoby zatrudnić kogoś kto mógłby dostać od razu szanse poprowadzenia zespołu dłużej niż do maja/czerwca. Nie wydaje mi się aby zostawili Broniszewskiego, chyba że wygra 2 najbliższe mecze.

Znalazły się fundusze na transfer Brleka, wypożyczenie Wolskiego, czy kontrakt dla Zdenka, więc uważam że powinna się również znaleźć kasa dla trenera, ale musi to być rozsądna kandydatura. Zespół jest słabo przygotowany fizycznie, owszem ale bez przesady to nie jest kadra na spadek....
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 04.03.2016 o godz. 16:04.