Wyświetl pojedynczy post
Zibi77
Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2016, 23:17
czaro napisał(a):Wyświetl post
Nie napisałem, że Cupiał jest złym właścicielem. Napisałem, że nie jest idealnym, ale lepszego mieć nie będziemy. Proszę czytać ze zrozumieniem.

Nie odnosiłem się do negatywnego stosunku mediów do Wisły, czy nieetycznego zachowania zawodnika, bo to bez sensu. Po co powielać te same dyskusje i płacze. Tak to prawda, smarują w gazetach - ale dlatego, że klub sobie sam na to pozwala.

Orzeczenie PZPN zostało wydane na podstawie konkretnych postanowień regulaminu, a nie ad hoc. Czy inaczej by ten regulamin zinterpretowano, gdyby sprawa nie dotyczyła Legii? Nie wiem. Wiem, że zarząd nie powinien dopuścić do sytuacji, w której ktokolwiek miałby okazję regulamin interpretować.

Oczywiście, że to oświadczenie Wisły jest kuriozalne. Klub twardo obstaje przy swoim? W jaki sposób? Bo nie przyjmuje do wiadomości orzeczeń komisji ligowej? Bo odpowiada w dziecinny sposób dziennikarzom, że wcale nie jest źle zarządzany ostatnimi laty, bo przecież ma piękną historię? Litości.

I przyznam, że tekstów "stano, to stano" się nie spodziewałem. Dobrze, że nie Białoński, albo Bednarz. To nie jest bójka, w której nie wnikasz, dlaczego leją kumpla, tylko stajesz w jego obronie. To życie. Tutaj warto się zastanowić, obiektywnie na siebie spojrzeć, bo siłą się wiele nie ugra.
Czytam nie dość że ze zrozumieniem to jeszcze przerażeniem.Jak daleko można się posunąć żeby wyszło na swoje..Porównałeś P.Cupiała do dyktatora z Afryki ale piszesz ze nie jest zły sic!!Klub sobie nie pozwala właśnie stąd takie a nie inne oświadczenia tudzież postawy.Kwestia Twojej nieudolnej interpretacji choć ja bym raczej stawiał na oczywistą(osobistą) niechęć..Czy Ty nie rozumiesz że stworzono precedens..Precedens w stylu jak Oni nam tak to my IM pokażemy a co !!Odmawiasz prawa do obrony odwołań -nazywasz je kuriozalnym hmm.Wiesz żyjemy w czasach gdzie Każdy ma do tego prawo tylko Ty chyba nie chcesz tego zauważyć.Wybiórczo piszesz o regulaminach.Wiec jak odniesiesz się do grudniowych romansów Cierzniaka?Co na to Regulamin?Wiesz jak się chce uderzyć Psa to kij się zawsze znajdzie.Przykre że piszesz o czymś czego nie rozumiesz.A może rozumiesz?Może Ty nie Jesteś Stano tylko Ty Jesteś Tadeusz Pawłowski?Znasz od a do z dyspozycję Radosława w chwili przesunięcia do drużyny rezerw.Monitorowałeś wszystkie sparingi,treningi,badania i wiesz...Orzeczenie "komisji" w sprawie Cierzniaka jest skandaliczne.Dlaczego?Bo na podstawie poszlak wydano decyzję nie wysłuchując kluczowych Świadków.
Ostatnio edytowane przez Zibi77 : 03.03.2016 o godz. 23:36.
Odpowiedz cytując