Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2016, 19:03
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego myślisz, że kandydatura Chorwata jest nierealna?

Myślę, że to Smuda będzie iskrą zapalną wielu konfliktów a nie sami piłkarze. Nie znasz Smudy? Czy może wierzysz w to, że zmądrzał..

W Rytyzbonie czy w Łodzi też myśleli że wystarczy - nie wystarczyło.

Ty masz swoje zdanie, ja swoje. Nikt mnie nie przekona, że Smuda to wybór jedyny i racjonalny.
Skoro stać nas było na transfery i kontrakty to pasowałoby, żeby było nas również stać na trenera.
A gdzie napisałem, że Smuda jest dla mnie jedyną opcją? Wolałbym przeprosić się z Moskalem. Nie wiem czy to jednak w ogóle wchodzi w grę.

To co napisałem, było w obliczu tego, że Smuda to dla Cupiała w tej chwili najbardziej realna opcja. Zagraniczny trener? napisałem już co o tym sądzę. Nie w takim momencie i nie w takich okolicznościach.

Wątpię, że Smuda zmądrzał. Jest on jaki jest. I tak, zgadzam się, że Smuda będzie iskrą zapalną wielu konfliktów. Jednak tak jak pisałem, piłkarze już mieli okazję się wykazać na boisku jak bardzo nie chcą Smudy w Wiśle. To ich gra doprowadziła do takiej a nie innej sytuacji. Za przeproszeniem w dupach im się poprzewracało, więc powinni cicho siedzieć i słuchać Smudy.

Przyjście jakiegokolwiek trenera, wiąże się z tym, że nie wypali. Zgadzasz się z tym?