Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2016, 18:49
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Czyli nie masz żadnej realnej kandydatury

j.w.

Na razie to sobie spadku nie wyobrażamy, a powinniśmy.

Jeśli ktoś przedkłada kłótnie ze Smudą, ponad walkę za Wisłę powinien szukać już sobie innego klubu. Zawodnicy okazji do wykazania się w trakcie sezonu mieli już wystarczająco dużo, by teraz nawet i ślepo wykonywać polecenia trenera. Klepanie po plecach po porażkach już przerabiamy od kilku miesięcy i jakoś nie zdaje to egzaminu.

Jeśli Smuda ustawi drużynę tak jak w rundach jesiennych sezonów 13/14 i 14/15 to wystarczy do utrzymania. To tylko tyle i aż tyle. Po sezonie niech przyjdzie trener z wizją jak choćby ten Chorwat o którym wspomniałeś.

Dlaczego myślisz, że kandydatura Chorwata jest nierealna?

Myślę, że to Smuda będzie iskrą zapalną wielu konfliktów a nie sami piłkarze. Nie znasz Smudy? Czy może wierzysz w to, że zmądrzał..

W Rytyzbonie czy w Łodzi też myśleli że wystarczy - nie wystarczyło.

Ty masz swoje zdanie, ja swoje. Nikt mnie nie przekona, że Smuda to wybór jedyny i racjonalny.
Skoro stać nas było na transfery i kontrakty to pasowałoby, żeby było nas również stać na trenera.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.