|
Na nieoficjalnej stronie (L)oserów ich tubie propagandowej i sprzedajnej szczekaczce czyli wesz(L)o lizanie się po dupach czyli namiastka wywiadu którego były piłkarz Wisły zwany Judaszem udziela nocnikarzowi z tego portalu.
Oczywiście pilkarzyna przedstawiany jest przez dziennikarzyne jako kryształowa postać, która została nie wiadomo czemu poniewierana przez tą wstrętna Wisłę. Piłkarzyna oczywiście przyłącza się do kreowania rzeczywistości i wybielania swojej osoby.Oczywiście wszystko robił fair w stosunku do Wisły. Tylko nieopatrznie kur... wyrwał się taki fragment:
Miał pan plan, żeby trzymać to wszystko w tajemnicy aż do czerwca?
Może byłem naiwny, ale… tak, liczyłem, że się uda trzymać to wszystko w ukryciu. Dlaczego miałoby się nie udać? Gdyby Kuciak został w Warszawie, może pojawiałyby się jakieś spekulacje, ale Legia przecież by tego nie ogłosiła, ja bym niczego nie potwierdził… Nawet w najczarniejszych snach nie przypuszczałem, że to wyjdzie na jaw.
PS Jeszcze jeden cytat z Judasza:
Druga sprawa, o której mój menedżer Tomek Magdziarz już powiedział – rozmowy z Wisłą zostały zakończone na początku grudnia. Jeszcze przed obozem wiceprezes Kapka zapytał mnie, czy jest szansa, żebyśmy wrócili do rozmów. Po raz kolejny odpowiedziałem, że nie ma takiej możliwości. Nie powiedziałem, rzecz jasna, że miałem już podpisany kontrakt z Legią, ale jasno i stanowczo wyraziłem, że kontraktu z Wisłą już nie przedłużę.
Między wierszami można wyczytać, że piłkarzyna zwąchał się z Legią jeszcze w grudniu czego robić mu nie było wolno.
Wszystkiego najgorszego Judaszu...Nie wymawiaj nigdy więcej słowa Wisła kłamliwa piłkarzyno.
Ostatnio edytowane przez shaggy : 03.03.2016 o godz. 18:50.
|