Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2016, 12:18
robert777 napisał(a):Wyświetl post
Moze ich Smuda wezmie za mordy i cos z tego będzie. Nie wierze w zjebane przygotowania do sezonu. Przecież byli na obozie, cos tam chyba robili, nie leżeli tylko palnikami do góry. Przeciez personalnie to jest zespół na pierwszą 4. Wg mnie wszystko siedzi w głowach. Może Smuda do nich dotrze. A od czerwca nowy trener

Wciąż mnie to zadziwia. Smuda ich weźmie za mordy? Kogo, przepraszam bardzo?
Przecież Franz ciągle ma w głowie siano, dobrze wie kto doprowadził do jego zwolnienia, którzy piłkarze buntowali szatnię, więc tym razem wejdzie i co powie? ''Dobra panowie, macie u mnie czystą kartę do dzieła'' - otóż nie, będzie się chciał odegrać, wyjebali go drzwiami a on wchodzi oknem z uśmiechem na twarzy i pytanie ''jest tu ku r wa jakiś cwaniak?"

Pierwszy do odstawki Małecki (może i słusznie bo formy brak) a kolejna decyzja to powrót Boguskiego, bo przecież biega a takich ludzi nam potrzeba, no i pewnie powrót Buchalika.

Między szatnią a Smudą nie będzie chemii - bo szatnia go już raz pogoniła i raczej Smuda nie odzyska posłuchu.

Takie moje zdanie.

Smuda nie jest cudotwórcą od ratowania zespołów przed spadkiem..
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.